Verhuur

Een goede deal kan u veel geld opleveren

U heeft een bedrijfspand en wilt het verhuren. Bij de verhuur van een bedrijfspand komt veel kijken, zaken waar u misschien helemaal geen tijd voor, zin in of weet van heeft. BOG Makelaardij Westland heeft er wel tijd voor, zin in en weet van en gaat graag voor u aan de slag om er voor u de beste deal uit te slepen.

Hoe wordt de huurprijs bepaalt?  Wat zijn de juridische en fiscale aspecten die bij een verhuur komen kijken. Hoe vinden we de juiste huurder. Dat vraagt om kennis van de huurdersmarkt, verstand van de huurwaarde van het bedrijfspanden en inzicht in de lokale marktsituatie. In de verhuur van bedrijfspanden heeft BOG Makelaardij Westland  een ruime ervaring opgebouwd en wij helpen u graag verder bij het zoeken naar betrouwbare huurder. Graag gaan wij voor u aan de slag met maar één doelstelling: uw bedrijfspand verhuren aan een betrouwbare huurder tegen een goede prijs en voorwaarden.

Onze aanpak is als volgt. We geven u een reële indicatie van de verhuurprijs van uw bedrijfspand en geven u tips om uw bedrijfspand zo goed mogelijk te presenteren in de markt. Door de juiste strategie te volgen is de kans van slagen en het behalen van een positief resultaat het grootst.

Na opdrachtverlening stellen wij in nauw overleg met u de verhuurbrochure op en zorgen er voor dat uw bedrijfspand op de relevante sites komt te staan. We regelen de bezichtigingen, voeren uit uw naam de onderhandelingen en stellen bij overeenstemming de huurovereenkomst op. Tot de oplevering van uw bedrijfspand aan de nieuwe huurder blijven we er bij betrokken, van begin tot eind dus.

Wilt u weten wat wij voor kunnen betekenen? Maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.