Verkoop

Neem een betrouwbare en deskundige makelaar in de arm

U heeft een bedrijfspand en wilt het verkopen. Daar komt veel bij kijken en het is niet uw dagelijkse werk. Het is dus van belang dat u een betrouwbare en deskundige makelaar in de arm neemt. Een makelaar die weet waar de valkuilen verscholen zitten en hoe de vastgoedmarkt in elkaar steekt en u actief met advies bijstaat. BOG Makelaardij Westland is zo’n makelaar. 

Hoe wordt de vraagprijs bepaalt? Deze mag niet te hoog zijn, maar zeker niet te laag. Wat zijn de juridische en fiscale aspecten die bij een verkoop komen kijken. Welke marketingkanalen zijn er nodig om de juiste koper te vinden. Het bepalen van de juiste vraagprijs vereist kennis van de markt en van de waarde van het object. Maar ook inzicht in de Westlandse marksituatie. Dit zijn zaken waar BOG Makelaardij Westland dagelijks mee bezig is en een ruime ervaring heeft opgebouwd. Met BOG Makelaardij Westland haalt u een actieve verkoper in huis, die meteen voor u aan de slag gaat. Daadkrachtig en gedreven door een no nonsens mentaliteit. Een bijter met ondernemersbloed en maar één doelstelling: uw bedrijfspand verkopen tegen een goede prijs en voorwaarden. 

Onze aanpak is als volgt. We geven u een reële indicatie van de verkoopprijs van uw bedrijfspand en geven u tips om uw bedrijfspand zo goed mogelijk te presenteren in de markt. 
Door de juiste strategie te volgen is de kans van slagen en het behalen van een positief resultaat het grootst.

Na opdrachtverlening stellen wij in nauw overleg met u de verkoopbrochure op en zorgen er voor dat uw bedrijfspand op de relevante sites komt te staan. We regelen de bezichtigingen, voeren uit uw naam de onderhandelingen en stellen bij overeenstemming de koopakte op. Tot de overdracht bij de notaris blijven we er bij betrokken, van begin tot eind dus.

Wilt u weten wat wij voor kunnen betekenen? Maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.