Aankoop

U bent op zoek naar een Bedrijfspand. Dat bedrijfspand moet uw bedrijf passen als een oude jas. Alles moet kloppen,
het pand moet voldoen aan al uw eisen en wensen want u neemt tenslotte een beslissing voor de langere termijn . U moet er voor de volle 100% achter staan.
Het is van belang dat u een betrouwbare en deskundige makelaar in de arm neemt. Een makelaar die weet waar de valkuilen verscholen zitten en hoe de vastgoedmarkt in elkaar steekt en u actief met advies bijstaat. BOG Makelaardij Westland is zo’n makelaar en wij gaan graag voor u op zoek naar het juiste pand. 

Onze aanpak is als volgt. Samen met u stellen we een programma van eisen op waaraan het bedrijfspand moet voldoen en uw financiële speelruimte. Na opdrachtverlening stellen wij een inventarisatie op van de bedrijfspanden in het zoekgebied die voldoen aan het opgestelde programma van eisen en bespreken die met u. Heeft u er al één op het oog, dan gaan we samen na of dit pand inderdaad een goede keuze is. 

We verleiden u niet met mooie woorden over een pand, maar geven u rationeel advies. We denken met u mee, we zoeken actief voor u, we adviseren u en we onderhandelen voor u. Alles ten behoeve het beste resultaat: een bedrijfspand dat uw bedrijf past als een oude jas. En daarin hebben we, door onze jarenlange ervaring en kennis van de Westlandse markt,  een hoog scoringspercentage gehaald.

Wilt u weten wat wij voor kunnen betekenen? Maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.