Aan- huurbemiddeling

Een goede deal kan u veel geld besparen

U bent op zoek naar een Bedrijfspand wat u wilt gaan huren. Of het nu koop of huur is maakt niet uit. Het bedrijfspand moet uw bedrijf passen als een oude jas. Alles moet kloppen, het pand moet voldoen aan al uw eisen en wensen want u neemt tenslotte géén  beslissing voor de korte termijn . U moet er voor de volle 100% achter staan. Het is van belang dat u een objectieve en deskundige makelaar in de arm neemt. Een makelaar die weet waar de valkuilen verscholen zitten bij het huren van een bedrijfspand en die goed bekend is met de actuele huurprijzen van bedrijfspanden. BOG Makelaardij Westland is zo’n makelaar en wij gaan graag voor u op zoek naar het juiste pand. 

Onze aanpak is als volgt. Samen met u stellen we een programma van eisen op waaraan het bedrijfspand moet voldoen en welk budget u beschikbaar heeft.  Na opdrachtverlening stellen wij een inventarisatie op van de bedrijfspanden in het zoekgebied die voldoen aan het opgestelde programma van eisen  en budget en bespreken die met u. Heeft u er al één op het oog, dan gaan we samen na of dit pand inderdaad een goede keuze is. 

We verleiden u niet met mooie woorden over een pand, maar geven u rationeel advies. We denken met u mee, we zoeken actief voor u, we adviseren u en we onderhandelen voor u. Alles ten behoeve het beste resultaat: een bedrijfspand dat uw bedrijf past als een oude jas tegen een scherpe prijs en goede voorwaarden. En daarin hebben we, door onze jarenlange ervaring en kennis van de Westlandse markt,  een hoog scoringspercentage gehaald.

Wilt u weten wat wij voor kunnen betekenen? Maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.