Foto - Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein. Foto - Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein. Foto - Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein. Foto - Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein. Foto - Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein. Foto - Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein. Foto - Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein. Foto - Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein. Foto - Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein. Foto - Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein. Foto - Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein. Foto - Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein. Foto - Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein. Foto - Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein. Foto - Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein. Foto - Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein. Foto - Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein. Foto - Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein.
18 foto's beschikbaar

Te huur: Plug and play bedrijfsruimte met inpandige kantoor- en kantineruimte en goede parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Adres: Poeldijkseweg 1A, 2291 GA Wateringen
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 1.274 m²
Totale VVO 500 m²
In units vanaf 450 m²
Aanvaarding In overleg
€ 3.250,- /mnd
Topper

Algemeen

Moderne representatieve bedrijfsruimte met inpandige kantoor en kantineruimte. Totale vloeroppervlak ca. 500 m² verdeeld over ca. 350 m² op de begane grond en ca. 150 m² 1e verdieping. Voorzien van vele gemakken zoals: verwarming, uitgebreide elektra, verlichting, toiletgroep, keukenblok in kantine en alarm. Door de grote raampartijen is er in de kantoorruimte op de 1e verdieping verrassend vee... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 2018
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Vrijdag 31 juli 2020

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05392
Huurprijs € 3.250,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 31 juli 2020
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2018
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.274 m²
VVO 450 m²
In units vanaf 450 m²
Kantoor oppervlakte 50 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 500 m²
Vrije hoogte 5,2 m.
Draagvermogen 1.500 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Lokale voorzieningen Geldautomaat op 2000 meter tot 3000 meter
Restaurant op 2000 meter tot 3000 meter
Winkel op 2000 meter tot 3000 meter
Supermarkt op 2000 meter tot 3000 meter
Bereikbaarheid Afrit van de snelweg op 2000 meter tot 3000 meter
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 8
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond
Eigendom Eigen grond

Beschrijving

Moderne representatieve bedrijfsruimte met inpandige kantoor en kantineruimte. Totale vloeroppervlak ca. 500 m² verdeeld over ca. 350 m² op de begane grond en ca. 150 m² 1e verdieping. Voorzien van vele gemakken zoals: verwarming, uitgebreide elektra, verlichting, toiletgroep, keukenblok in kantine en alarm. Door de grote raampartijen is er in de kantoorruimte op de 1e verdieping verrassend veel daglicht. Deze ruimte is prima geschikt voor een IT-bedrijf, een ontwerp & designbedrijf maar bijvoorbeeld ook voor een installatiebedrijf of kleinschalig bouwbedrijf. Bent u op zoek naar een representatief bedrijfspand met goede parkeermogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

Indeling

- ca. 50 m² entree, kantine (29 m²), toiletgroep, technische ruimte en magazijn (11 m²).
- ca. 300 m² bedrijfsruimte.

Eerste verdieping

- ca. 50 m² kantoorruimte
- ca. 100 m² opslagruimte.

Bijzonderheden

Het Bedrijfscomplex wordt opgeleverd in de huidige, goed onderhouden staat, o.a. voorzien van:
* Uitgebreide elektra voorzieningen (incl. krachtstroom) gas-, water- en KPN
aansluitingen;
* Alarminstallatie;
* CV ketel in combinatie met vloerverwarming begane grond en radiatoren in kantine;
* Bedrijfshal ruim voorzien van TL verlichting en elektravoorzieningen (incl. krachtstroom),
brandhaspel en stalen wasbak;
* Kantine voorzien van keukenblok met inbouwkoelkast, systeemplafond en laminaat vloer;
* Toiletgroep met hangcloset en urinoir voorzien van plavuizen vloer en getegelde wanden;
* Kantoor 1e verdieping voorzien van: balie, pantryblok, verlichting, radiatoren, elektra- en
dataverkeer aansluitingen, airco unit en laminaatvloer.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken