Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Foto - Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen.
20 foto's beschikbaar

Te huur: Functionele bedrijfsruimte met oprijbaan en lift, in het fraaie bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen.

Adres: Naaldwijkseweg 88B, 2291 PA Wateringen
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 158 m²
Totale VVO 210 m²
In units vanaf 180 m²
Aanvaarding Direct
Status Nieuw in verhuur
€ 2.250,- /mnd
Nieuw in verhuur

Algemeen

Functionele bedrijfsruimte in het bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Het totale vloeroppervlak is ca. 210 m² VVO verdeeld over ca. 87 m² begane grond en ca. 123 m² 1e verdieping.
De 1e verdieping is via de vaste trap te bereiken maar ook via de hellingbaan waardoor deze ruimte functioneel goed te gebruiken is voor opslag- of werkruimte. Deze bedrijfsruimte is voor... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 2009
Status Nieuw in verhuur
Aangeboden sinds Donderdag 9 september 2021

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05431
Huurprijs € 2.250,- per maand
Status Nieuw in verhuur
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Donderdag 9 september 2021
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2009
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 158 m²
VVO 180 m²
In units vanaf 180 m²
Kantoor oppervlakte 30 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 210 m²
Vrije hoogte 3,7 m.
Draagvermogen 1.000 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Lokale voorzieningen Restaurant op 2000 meter tot 3000 meter
Winkel op 1000 meter tot 1500 meter
Supermarkt op 2000 meter tot 3000 meter
Bereikbaarheid Metrohalte op 2000 meter tot 3000 meter
Afrit van de snelweg op 500 meter tot 1000 meter
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Westland C 6114 Westland C 6114
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond
Westland C 6114 Westland C 6114
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Functionele bedrijfsruimte in het bedrijfsverzamelgebouw “De Verzamelde Ambachten” te Wateringen. Het totale vloeroppervlak is ca. 210 m² VVO verdeeld over ca. 87 m² begane grond en ca. 123 m² 1e verdieping.
De 1e verdieping is via de vaste trap te bereiken maar ook via de hellingbaan waardoor deze ruimte functioneel goed te gebruiken is voor opslag- of werkruimte. Deze bedrijfsruimte is voor vele branches en sectoren geschikt, bijvoorbeeld voor een kleinschalig installatie- of bouw/onderhoudsbedrijf. Kortom, bent u op zoek naar een moderne bedrijfsruimte op een strategisch uitstekende locatie waar u vrijwel direct aan de slag kan, neem dan contact met ons op voor meer informatie en/of een bezichtiging.

Indeling

Begane grond:
Bedrijfshal : ca. 87 m² met toiletgroep en bergkast onder de trap

Eerste verdieping

Kantineruimte : ca. 30 m²
Opslagruimte 1 : ca. 63 m²
Opslagruimte 2 : ca. 30 m²

Bijzonderheden

* De alarminstallatie is niet in gebruik. Indien gewenst moet huurder dit systeem voor eigen rekening
weer in gebruik stellen.
* De opslagunits op de 1e verdieping kunnen gebruik maken van de algemene ruimte op de begane grond. Daar
bevindt zich een toilet (hangcloset) een urinoir en een wastafel met spiegel. Daarnaast is er een ruimte met de
hoofdaansluitingen Elektra en Water met deelmeters elektra voor alle opslagunits.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken