Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.  Foto - Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.
25 foto's beschikbaar

Te huur: Turn-Key kantoor/bedrijfsruimte op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.

Adres: Slotenmakerstraat 12, 2672 GD Naaldwijk
Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 70 m²
Totale VVO 102 m²
In units vanaf 102 m²
Aanvaarding In overleg
€ 1.495,- /mnd
Topper

Algemeen

Turn-Key Bedrijfsruimte

Op een zichtlocatie, centraal op het bedrijventerrein De Woerd gelegen moderne bedrijfsruimte. Het totale vloeroppervlak is ca. 102 m² VVO verdeeld over ca. 52 m² begane grond en ca. 50 m²op de 1e verdieping. De ruimte is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een kamerindeling op zowel de begane grond als op de verdieping. De ruimte is voorzien van vele gemakken zoals... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Kantoor
Bouwperiode 2008
Aangeboden sinds Dinsdag 26 juli 2022

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05452
Huurprijs € 1.495,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 26 juli 2022
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2008
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 70 m²
VVO 102 m²
In units vanaf 102 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Lokale voorzieningen Restaurant op 2000 meter tot 3000 meter
Winkel op 2000 meter tot 3000 meter
Supermarkt op 2000 meter tot 3000 meter
Bereikbaarheid Bushalte op 1000 meter tot 1500 meter
Busknooppunt op 2000 meter tot 3000 meter
Afrit van de snelweg op 4000 meter tot 5000 meter
Kadastrale gegevens
Westland H 2375 Westland H 2375
Perceeloppervlakte 3.206 m²
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond
Westland H 2375 Westland H 2375
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond
Westland H 2375 Westland H 2375
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Turn-Key Bedrijfsruimte

Op een zichtlocatie, centraal op het bedrijventerrein De Woerd gelegen moderne bedrijfsruimte. Het totale vloeroppervlak is ca. 102 m² VVO verdeeld over ca. 52 m² begane grond en ca. 50 m²op de 1e verdieping. De ruimte is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een kamerindeling op zowel de begane grond als op de verdieping. De ruimte is voorzien van vele gemakken zoals: uitgebreide elektra, verlichting, verwarming, airco (1e verdieping), toiletgroep, een luxe pantryblok etc. en is vrijwel instap klaar. Door de grote raampartij op de 1e verdieping is er verassend veel daglicht waardoor deze ruimte, mede door de aanwezige airco, uitstekend te gebruiken is als kantoorruimte. De begane grond is, mede door de afzonderlijke spreekkamer, prima geschikt als showroom- en of ontvangstruimte. Prima geschikt voor een kleinschalig adviesbureau in de IT sector of op het gebied van Domtica, maar ook voor diverse andere sectoren. Kortom, bent u op zoek naar een moderne, vrijwel instapklare bedrijfsruimte, neem dan contact met ons op voor meer informatie en/of een bezichtiging.

Indeling

- Entree, toilet en pantry ca. 18 m²
- Kantoorruimte ca. 19 m²
- Spreekkamer ca. 13 m²

Eerste verdieping

- Kantoorruimte ca. 26,5 m²
- Kantoorruimte ca. 23,5 m²

Bijzonderheden

De kastenwand op de 1e verdieping blijft achter en behoort tot het gehuurde.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken