Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping. Foto - Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping.
20 foto's beschikbaar

Te huur: Turn-Key bedrijfsunit! met hoogwaardige kantoorruimte op 1e verdieping.

Adres: Vlotlaan 641, 2681 TZ Monster
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 185 m²
Totale VVO 195 m²
In units vanaf 100 m²
Aanvaarding Direct
Status Nieuw in verhuur
€ 1.850,- /mnd
Topper
Nieuw in verhuur

Algemeen

Op Bedrijventerrein Monster is deze moderne, hoogwaardig afgewerkte bedrijfsruimte beschikbaar voor de verhuur. Het totale vloeroppervlak is ca. 195 m² verdeeld over ca. 100 m² begane grond en ca. 95 m² 1e verdieping. De 1e verdieping is volledig ingericht en afgewerkt als kantoorruimte en is van vele gemakken voorzien. Door de grote raampartijen is er op de verdieping verassend veel inval van... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 2009
Status Nieuw in verhuur
Aangeboden sinds Donderdag 12 mei 2022

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05447
Huurprijs € 1.850,- per maand
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Nieuw in verhuur
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Donderdag 12 mei 2022
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2009
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 185 m²
VVO 100 m²
In units vanaf 100 m²
Kantoor oppervlakte 95 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 195 m²
Vrije hoogte 4,5 m.
Draagvermogen 1.500 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Lokale voorzieningen Geldautomaat op 2000 meter tot 3000 meter
Restaurant op 2000 meter tot 3000 meter
Winkel op 2000 meter tot 3000 meter
Supermarkt op 2000 meter tot 3000 meter
Bereikbaarheid Bushalte op 500 meter tot 1000 meter
Afrit van de snelweg op 5000 meter of meer
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 3
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Westland F 3010 Westland F 3010
Perceeloppervlakte 185 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Op Bedrijventerrein Monster is deze moderne, hoogwaardig afgewerkte bedrijfsruimte beschikbaar voor de verhuur. Het totale vloeroppervlak is ca. 195 m² verdeeld over ca. 100 m² begane grond en ca. 95 m² 1e verdieping. De 1e verdieping is volledig ingericht en afgewerkt als kantoorruimte en is van vele gemakken voorzien. Door de grote raampartijen is er op de verdieping verassend veel inval van daglicht waardoor het daar prima vertoeven is. Deze bedrijfsruimte is voor vele branches en sectoren geschikt, bijvoorbeeld voor een kleinschalig installatie- of IT bedrijfje maar zeker ook geschikt voor een marketing- en/of adviesbureau. Kortom, bent u op zoek naar een moderne kant en klare bedrijfsruimte, neem dan contact met ons op voor meer informatie en/of een bezichtiging.

Indeling

ca. 100 m² bedrijfsruimte

Eerste verdieping

ca. 95 m² kantoorruimte

Bijzonderheden

- De palletstellingen in de bedrijfshal blijven achter en behoren tot het gehuurde

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken