31 foto's beschikbaar

Verhuurd onder voorbehoud: Vlotlaan 403C en D, 2681 TW Monster

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 1.400 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 530 m²
Aanvaarding Direct
Status Verhuurd onder voorbehoud
€ 4.550,- /mnd
Verhuurd onder voorbehoud

Algemeen

Op een unieke zichtlocatie gelegen representatief goed onderhouden bedrijfsgebouw. Het object ligt aan de buitenrand van het lokale Bedrijventerrein “Vlotlaan”, direct zichtbaar vanaf de provinciale weg. Het gebouw bestaat uit ca. 175 m² representatieve kantoorruimte en ca. 245 m² bedrijfshal (exclusief entresol). De kantoorruimtes zijn voorzien van verwarming, airco units, verlichting, data- en e... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 1997
Status Verhuurd onder voorbehoud
Aangeboden sinds Zaterdag 17 november 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05350
Vraagprijs € 4.550,- per maand
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Zaterdag 17 november 2018
Laatste wijziging Donderdag 3 oktober 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1997
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.400 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 530 m²
Kantoor oppervlakte 175 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 705 m²
Vrije hoogte 5,4 m.
Draagvermogen 1.500 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja

Omschrijving

Op een unieke zichtlocatie gelegen representatief goed onderhouden bedrijfsgebouw. Het object ligt aan de buitenrand van het lokale Bedrijventerrein “Vlotlaan”, direct zichtbaar vanaf de provinciale weg. Het gebouw bestaat uit ca. 175 m² representatieve kantoorruimte en ca. 245 m² bedrijfshal (exclusief entresol). De kantoorruimtes zijn voorzien van verwarming, airco units, verlichting, data- en elektra aansluitingen (kabelgoot) en deels voorzien van vloerbedekking, etc. De bedrijfshal is ruim voorzien van tl-verlichting en elektra aansluitingen en de entresol, groot ca. 110 m² betreft een zogenaamde systeemvloer. Naast ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein is er een verhard buitenterrein beschikbaar van ca. 1.000 m² voor opslag of stalling. De gebruiksmogelijkheden van deze locatie zijn ruim en volumineuze detailhandel is op deze locatie toegestaan. Kortom, dit bedrijfscomplex biedt veel mogelijkheden en is zeker een bezichtiging waard.

Indeling

Kantoor:
- Ruime entree met tochtsluis.
- Kantoorkamer groot ca. 59 m²
- Kantoorkamer groot ca. 28 m²
- Kantoorkamer groot ca. 29 m²
- Spreekkamer groot ca. 9,5 m² (met keukenblok)
- Dames- en herentoilet
- Doorgang naar bedrijfshal

Bedrijfshal:
- Inloop- en overheaddeur
- Bedrijfsruimte hoog ca. 135 m²
- Bedrijfsruimte laag ca. 110 m² (incl. kantine en toilet)
- Entresol (systeemvloer) ca. 110 m²

Eerste verdieping

Entresol (systeemvloer) ca. 110 m²

Bijzonderheden

Ligging en bereikbaarheid:

Het object ligt op een zichtlocatie, direct aan de provinciale weg (N211). Een prima vestigingsplek voor bedrijven die actief zijn in – en om het Westland. Via de N211 is Den Haag goed te bereiken en via de N213 is de Rijksweg A20 richting Rotterdam goed te bereiken. Het object is met (vracht) auto goed te bereiken en met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid eveneens goed te noemen. Een bushalte (lijn 35 Hoek van Holland-Den Haag), is vrijwel om de hoek aanwezig.

Parkeren:
Dat is bij dit object geen enkel probleem. Voor het kantoorblok liggen 5 parkeerplaatsen en langs het talud liggen eveneens nog een aantal parkeerplaatsen. Komt u dan nog tekort, dan kan een deel van het verharde buitenterrein, groot ca. 1.000 m², gebruikt worden voor parkeren en blijft er nog voldoende ruimte over voor opslag en/of stalling.

Bestemming:

Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.1. Zelfstandige kantoren zijn niet toegestaan. Detailhandel Volumineus: boten, caravans, grove bouwmaterialen, keukens en sanitair, is wel toegestaan! Het complete bestemmingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl of bij ons op te vragen.

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken