Foto - Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar! Foto - Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar! Foto - Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar! Foto - Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar! Foto - Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar! Foto - Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar! Foto - Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar! Foto - Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar! Foto - Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar! Foto - Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar! Foto - Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar! Foto - Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar! Foto - Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar! Foto - Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar! Foto - Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar! Foto - Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar! Foto - Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar! Foto - Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar!
18 foto's beschikbaar

Te huur: Multifunctionele bedrijfs- of showroomruimte op een strategisch uitstekende locatie. Deelhuur is bespreekbaar!

Adres: Leehove 115, 2678 MB De Lier
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 328 m²
Totale VVO 320 m²
In units vanaf 150 m²
Aanvaarding Direct
€ 2.850,- /mnd
Topper

Algemeen

Op Bedrijventerrein Leehove te De Lier is dit, op een unieke locatie gelegen moderne bedrijfspand beschikbaar voor de verhuur. Het totale vloeroppervlak is ca. 320 m² en is volledig op de begane grond gesitueerd. De ruimte is voorzien van: uitgebreide elektra, verlichting, toiletgroep en voor bedrijfsmatig gebruik dus vrijwel zo te betrekken. Gecombineerd gebruik, bijvoorbeeld showroom/ kantoor... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 2005
Aangeboden sinds Vrijdag 30 juli 2021

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05427
Huurprijs € 2.850,- per maand
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Vrijdag 30 juli 2021
Laatste wijziging Vrijdag 10 december 2021
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2005
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 328 m²
VVO 320 m²
In units vanaf 150 m²
Vrije hoogte 4,2 m.
Draagvermogen 1.500 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Lokale voorzieningen Bank binnen 500 meter
Geldautomaat binnen 500 meter
Restaurant op 2000 meter tot 3000 meter
Winkel op 2000 meter tot 3000 meter
Supermarkt op 2000 meter tot 3000 meter
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter
Afrit van de snelweg binnen 500 meter
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 6
Kadastrale gegevens
Westland B 3095 Westland B 3095
Perceeloppervlakte 328 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Op Bedrijventerrein Leehove te De Lier is dit, op een unieke locatie gelegen moderne bedrijfspand beschikbaar voor de verhuur. Het totale vloeroppervlak is ca. 320 m² en is volledig op de begane grond gesitueerd. De ruimte is voorzien van: uitgebreide elektra, verlichting, toiletgroep en voor bedrijfsmatig gebruik dus vrijwel zo te betrekken. Gecombineerd gebruik, bijvoorbeeld showroom/ kantoor aan de voorzijde en bedrijfs- of opslagruimte daarachter is ook mogelijk en qua bestemming toegestaan. Bij het object behoren 6 parkeerplaatsen! Dit representatieve pand is voor vele branches en sectoren geschikt en een uitstekende vestigingslocatie voor bedrijven. Kortom, bent u op zoek naar een multifunctionele bedrijfsruimte op een uitstekend bereikbare locatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en/of een bezichtiging want het is zeker de moeite waard! Deelhuur, vanaf 150 m² is bespreekbaar.

Indeling

ca. 320 m² bedrijfs- of showroomruimte

Bijzonderheden

Huurder dient zich te houden aan het reglement van de Vereniging van Eigenaren aangaande het
gebruik van het mandelige terrein, dienend als binnenterrein, parkeergelegenheid en uitweg.

Naast de huurprijs wordt er maandelijks, een in overleg met de huurder vast te stellen bedrag (excl. BTW) aan Servicekosten in rekening gebracht voor:
- Verbruik elektra en water;
- Gebruik Internet;
- Glazenwassen.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken