Foto - Te huur: Multifunctionele ruimte tegen een scherpe huurprijs. Foto - Te huur: Multifunctionele ruimte tegen een scherpe huurprijs. Foto - Te huur: Multifunctionele ruimte tegen een scherpe huurprijs. Foto - Te huur: Multifunctionele ruimte tegen een scherpe huurprijs. Foto - Te huur: Multifunctionele ruimte tegen een scherpe huurprijs. Foto - Te huur: Multifunctionele ruimte tegen een scherpe huurprijs. Foto - Te huur: Multifunctionele ruimte tegen een scherpe huurprijs. Foto - Te huur: Multifunctionele ruimte tegen een scherpe huurprijs. Foto - Te huur: Multifunctionele ruimte tegen een scherpe huurprijs. Foto - Te huur: Multifunctionele ruimte tegen een scherpe huurprijs. Foto - Te huur: Multifunctionele ruimte tegen een scherpe huurprijs. Foto - Te huur: Multifunctionele ruimte tegen een scherpe huurprijs.
12 foto's beschikbaar

Te huur: Multifunctionele ruimte tegen een scherpe huurprijs.

Adres: Van de Kasteelestraat 11C, 2691 ZL 's-Gravenzande
Type object Winkelruimte
Perceeloppervlakte 100 m²
Totale VVO 90 m²
In units vanaf 90 m²
Aanvaarding Direct
€ 1.150,- /mnd
Topper

Algemeen

In het gezellige centrum van ’s-Gravenzande gelegen praktijkruimte totaal groot ca. 90 m² . De ruimte is netjes afgewerkt en voorzien van o.a.: (vloer) verwarming , alarm, toilet en pantry en systeemplafond met inbouwarmaturen. Deze ruimte is tot voor kort gebruikt als schoonheidssalon met 3 behandelkamers en een ruime ontvangst- en wachtruimte. Door de bestemming “Gemengd I” zijn er echter ru... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Winkelruimte
Bouwperiode 1931
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Vrijdag 3 april 2020

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05385
Huurprijs € 1.150,- per maand
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Vrijdag 3 april 2020
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1931
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 100 m²
VVO 90 m²
In units vanaf 90 m²
Verkoopoppervlakte 90 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging In centrum
Lokale voorzieningen Winkel binnen 500 meter
Supermarkt binnen 500 meter
Bereikbaarheid Bushalte op 500 meter tot 1000 meter

Omschrijving

In het gezellige centrum van ’s-Gravenzande gelegen praktijkruimte totaal groot ca. 90 m² . De ruimte is netjes afgewerkt en voorzien van o.a.: (vloer) verwarming , alarm, toilet en pantry en systeemplafond met inbouwarmaturen. Deze ruimte is tot voor kort gebruikt als schoonheidssalon met 3 behandelkamers en een ruime ontvangst- en wachtruimte. Door de bestemming “Gemengd I” zijn er echter ruime andere gebruiksmogelijkheden zoals: winkelruimte of kantoorruimte. De ruimte leent zich uitstekend voor een gecombineerd gebruik door meerdere kleine zelfstandigen zoals bijvoorbeeld een Pedicure, een Manicure en een Kapster. Kortom, zoek je betaalbare ruimte die vrijwel zo te betrekken is, laat deze kans dan niet aan je neus voorbij gaan!

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken