Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken.
14 foto's beschikbaar

Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken.

Adres: Franklinstraat 9B, 2691 HB 's-Gravenzande
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 110 m²
Totale VVO 192 m²
In units vanaf 192 m²
Aanvaarding In overleg
€ 1.650,- /mnd
Topper

Algemeen

Algemeen:
Op bedrijventerrein Teylingen in ’s-Gravenzande is deze recent opgeleverde (nieuwbouw) bedrijfsunit voor de verhuur beschikbaar. Het totale vloeroppervlak is ca. 192 m² BVO verdeeld over ca. 96 m² begane grond en ca. 96 m² 1e verdieping. De bedrijfsunit is o.a. voorzien van elektra, (LED) verlichting, een toiletgroep en er liggen 16 zonnepanelen op het dak. Verder is deze bedrijfsu... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 2022
Aangeboden sinds Woensdag 5 januari 2022

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05438
Huurprijs € 1.650,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 5 januari 2022
Laatste wijziging Woensdag 28 september 2022
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2022
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 110 m²
VVO 192 m²
In units vanaf 192 m²
Vrije hoogte 5 m.
Draagvermogen 1.500 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Lokale voorzieningen Geldautomaat op 3000 meter tot 4000 meter
Restaurant op 3000 meter tot 4000 meter
Winkel op 1500 meter tot 2000 meter
Supermarkt op 2000 meter tot 3000 meter
Bereikbaarheid Bushalte op 500 meter tot 1000 meter
Afrit van de snelweg op 5000 meter of meer
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Kadastrale gegevens
Westland K 7618 Westland K 7618
Perceeloppervlakte 1.489 m²
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Algemeen:
Op bedrijventerrein Teylingen in ’s-Gravenzande is deze recent opgeleverde (nieuwbouw) bedrijfsunit voor de verhuur beschikbaar. Het totale vloeroppervlak is ca. 192 m² BVO verdeeld over ca. 96 m² begane grond en ca. 96 m² 1e verdieping. De bedrijfsunit is o.a. voorzien van elektra, (LED) verlichting, een toiletgroep en er liggen 16 zonnepanelen op het dak. Verder is deze bedrijfsunit geheel naar eigen wens in te richten en af te werken.

Deze bedrijfsunit is dé ideale plek voor bijvoorbeeld een kleinschalig installatie- of bouw- en onderhoudsbedrijf maar ook prima te gebruiken als timmerwerkplaats. Ook voor ondernemers die geen BTW kunnen verrekenen is dit object een interessante optie omdat er géén BTW verschuldigd is. Kortom, bent u op zoek naar een functionele (nieuwbouw) bedrijfsruimte die u geheel naar eigen wens verder kan inrichten en afwerken, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Indeling

Begane grond:
Bedrijfshal totaal groot ca. 96 m²

1e Verdieping :
Naar eigen wens in te delen open ruimte groot ca. 96 m²

Kenmerken Bedrijfsunit:
- Bouwjaar : 2021/2022
- Afmetingen : ca. 12 x 8 meter (l x b).
- Hoofdconstructie : Staalconstructie.
- Vrije overspanning: ca. 8 meter.
- Vrije hoogte begane grond: ca. 4,6 meter
- Vrije hoogte verdieping: ca. 3,3 meter.
- Dakconstructie: Geïsoleerde, verzinkt stalen dakplaten, afgewerkt met een kunststof dakbedekking.
- Begane grondvloer: Beton (onderheid), vloerbelasting maximaal ca. 1.500 kg/m².
- Verdiepingsvloer: Beton (kanaalplaat) met afgesmeerde zandcement vloer, vloerbelasting maximaal ca. 250 kg/m².
- Gevels: Verzinkt stalen Sandwich gevelpanelen voorzien van een kleurcoating aan de buitenzijde.
- Scheidingswanden: Kalkzandsteen blokken.
- Kozijnen/glas: Gemoffeld aluminium gevelkozijnen en buitendeur voorzien van isolerende beglazing.
- Binnen kozijnen: Hardhout.
- Trap: Houten trap naar verdieping met tussenbordes.
- Overheaddeur: Elektrisch, afmetingen ca. 3,5 x ca. 4,2 mtr. (b x h).
- Inloopdeur: Ja.

Voorzieningen:
De bedrijfsunit is voorzien van:
- Meterkast met een uitgebreide groepenkast elektra, incl. 3 x 25 ampère krachtstroom, watermeter
en glasvezelaansluiting;
- Betegelde toiletruimte met hangend closet, fonteintje en verlichting in de bedrijfshal;
- Dubbele (4 x) wandcontactdozen en 2 x krachtstroomaansluiting in de bedrijfshal;
- LED verlichtingsarmaturen (5 x) in de bedrijfshal;
- Op de 1e verdieping zullen in overleg met de huurder nog wandcontactdozen en LED
verlichtingsarmaturen worden geïnstalleerd;
- Zonnepanelen (16) op het dak.

Parkeren:
1 parkeerplaats direct voor de bedrijfsunit. Aan de voorzijde van het bedrijfsverzamelgebouw zijn twee algemene parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming:
Vigerend bestemmingsplan: “Teylingen ‘s-Gravenzande”, bestemd voor bedrijfsdoeleinden tot en met categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Het complete bestemmingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl of bij ons op te vragen. Binnen de geldende voorschriften van het bestemmingsplan en de voor de ruimte geldende milieucategorie, kan de huurder zelf bepalen waarvoor hij/zij de ruimte zal gaan gebruiken.

Toestemming gemeente Westland:
Iedere onderneming dient vooraf schriftelijk toestemming te krijgen van de gemeente Westland, afdeling Bedrijvenloket, alvorens zich te mogen vestigen binnen het Westland.

Ligging en bereikbaarheid:
Bedrijventerrein “Teylingen” te ’s-Gravenzande is met de (vracht) auto goed bereikbaar. Voor bedrijven die met name in het Westland actief zijn, maar ook in Den Haag, is deze locatie een prima uitvalsbasis. Via de provinciale wegen zijn de omliggende plaatsen in het Westland binnen 5 tot 10 minuten te bereiken en met 20 minuten is Den Haag te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is redelijk te noemen. Op loopafstand is een bushalte te vinden aan de Koningin Julianaweg.

Bijzonderheden:
- Het gehele complex bestaat uit twee bedrijfsverzamelgebouwen welke gescheiden zijn door een
mandelig terrein. Dit terrein is voor gezamenlijk gebruik, bestemd voor parkeren (direct voor de
bedrijfsunit) en toegangsweg tot de bedrijfsunits.
- Er is géén gasaansluiting aanwezig.

Huurprijs:

€ 1.650,-- per maand excl. Nutsvoorzieningen, vrij van BTW!

Elektra, Water, Internet etc.:
Huurder dient voor eigen rekening leveringscontracten af te sluiten met leveranciers voor elektra en water en dient een abonnement af te sluiten voor de glasvezelverbinding (DELTA).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgesteld conform het model huurovereenkomst “kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW” vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21.

Huurtermijn:
Uitgangspunt is een 3 jarige huurovereenkomst met verlengingsmogelijk. Overige huurtermijnen zijn in overleg met de verhuurder bespreekbaar.

Huuraanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum, worden aangepast op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of een waarborgsom, ter grootte van 3 (drie) kalendermaanden huur.

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen.

Courtage:
Als er door bemiddeling van BOG Makelaardij Westland bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, bent u aan ons geen kosten of courtage verschuldigd.

Beschikbaarheid/ aanvaarding:
De bedrijfsruimte is per direct beschikbaar.

Voorbehoud:
Transacties moeten ter goedkeuring aan de opdrachtgever c.q. de eigenaar (verhuurder) worden voorgelegd.

Algemeen:
- Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en niet bedoeld als een aanbod.
- Deze brochure is met zorg, aan de hand van de aan ons beschikbaar gestelde gegevens.,
samengesteld. Ondanks de zorg die wij aan de verstrekte informatie hebben besteed, aanvaarden
wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid ervan en kan er aan de vermelde gegevens geen
rechten worden ontleend.
- Een overeenkomst is pas tot stand gekomen als partijen het over de prijs en de voorwaarden eens
zijn geworden en de huurovereenkomst is ondertekend.

Nadere informatie:

Voor informatie en/of bezichtigingen (alleen op afspraak) kunt u contact opnemen met:
BOG Makelaardij Westland / Jan Kortekaas
0174- 419 061
06- 38 90 05 83
jan@bogmakelaardijwestland.nl

Indeling

Bedrijfshal totaal groot ca. 96 m²

Eerste verdieping

Naar eigen wens in te delen open ruimte groot ca. 96 m²

Bijzonderheden

De bedrijfsunit is voorzien van:
- Meterkast met een uitgebreide groepenkast elektra, incl. 3 x 25 ampère krachtstroom, watermeter
en glasvezelaansluiting;
- Betegelde toiletruimte met hangend closet, fonteintje en verlichting in de bedrijfshal;
- Dubbele (4 x) wandcontactdozen en 2 x krachtstroomaansluiting in de bedrijfshal;
- LED verlichtingsarmaturen (5 x) in de bedrijfshal;
- Op de 1e verdieping zullen in overleg met de huurder nog wandcontactdozen en LED
verlichtingsarmaturen worden geïnstalleerd;
- Zonnepanelen (16) op het dak.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken