Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken. Foto - Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken.
13 foto's beschikbaar

Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunit voorzien van elektra en verlichting, toilet en 16 zonnepanelen op het dak. Is verder geheel naar eigen wens in te richten en af te werken.

Adres: Franklinstraat 9B, 2691 HB 's-Gravenzande
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 110 m²
Totale VVO 192 m²
In units vanaf 192 m²
Aanvaarding In overleg
€ 1.650,- /mnd
Topper

Algemeen

Op bedrijventerrein Teylingen in ’s-Gravenzande is deze nieuwbouw bedrijfsunit voor de verhuur beschikbaar. Het totale vloeroppervlak is ca. 192 m² BVO verdeeld over ca. 96 m² begane grond en ca. 96 m² 1e verdieping. De bedrijfsunit is voorzien van elektra en verlichting, toilet en er liggen 16 zonnepanelen op het dak. Deze bedrijfsunit is dé ideale plek voor bijvoorbeeld een kleinschalig inst... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 2022
Aangeboden sinds Woensdag 5 januari 2022

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05438
Huurprijs € 1.650,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 5 januari 2022
Laatste wijziging Maandag 27 juni 2022
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2022
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 110 m²
VVO 192 m²
In units vanaf 192 m²
Vrije hoogte 5 m.
Draagvermogen 1.500 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Lokale voorzieningen Geldautomaat op 3000 meter tot 4000 meter
Restaurant op 3000 meter tot 4000 meter
Winkel op 1500 meter tot 2000 meter
Supermarkt op 2000 meter tot 3000 meter
Bereikbaarheid Bushalte op 500 meter tot 1000 meter
Afrit van de snelweg op 5000 meter of meer
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Kadastrale gegevens
Westland K 7618 Westland K 7618
Perceeloppervlakte 1.489 m²
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Op bedrijventerrein Teylingen in ’s-Gravenzande is deze nieuwbouw bedrijfsunit voor de verhuur beschikbaar. Het totale vloeroppervlak is ca. 192 m² BVO verdeeld over ca. 96 m² begane grond en ca. 96 m² 1e verdieping. De bedrijfsunit is voorzien van elektra en verlichting, toilet en er liggen 16 zonnepanelen op het dak. Deze bedrijfsunit is dé ideale plek voor bijvoorbeeld een kleinschalig installatie- of bouw- en onderhoudsbedrijf. Ook voor ondernemers die geen BTW kunnen verrekenen is dit object een interessante optie omdat er géén BTW verschuldigd is. Kortom, bent u op zoek naar een functionele (nieuwbouw) bedrijfsruimte die u geheel naar eigen wens verder kan inrichten en afwerken, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Indeling

ca. 96 m²

Eerste verdieping

ca. 96 m²

Bijzonderheden

De bedrijfsunit wordt voorzien van:
- Meterkast met water- en elektra meter, groepenkast en glasvezelaansluiting;
- Betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje op de begane grond (onder de trap);
- Basis elektra voorzieningen bestaande uit enkele wandcontactdozen op de begane grond en de
verdieping;
- Basis verlichting bestaande uit enkele armaturen (LED) op de begane grond en verdieping;
- Zonnepanelen op het dak.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken